24-godišnjak ozlijedio Riječanku dok se rolala

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Pleternice, poradi osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnje hrvatske državljanke iz Rijeke.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Pleternice, poradi osnova sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu 37-godišnje hrvatske državljanke iz Rijeke.

Dana 24. kolovoza 2008. godine, oko 18,00 sati, 37-godišnjoj  hrvatskoj državljanki koja se vozila na rolama u blizini ugostiteljskog objekta u Ul. Ružice Mihić u Rijeci,  prepriječio je put tada nepoznati muškarac koji se nalazio u društvu nepoznate ženske osobe. 37-godišnjakinja ga  je pokušala izbjeći , ali u tome nije uspjela te nakon što je muškarac dignuo ruku ona je  glavom u nju  udarila  i pala na tlo.  Muškarac i žena otišli su nakon toga u nepoznatom smjeru.
Oštećena je zatražila liječničku pomoć u KBC-u Sušak gdje je utvrđeno da je zadobila povredu u predjelu lica, a što je kasnije okvalificirano od strane doktora sudske medicine kao  teška tjelesna povreda. Odmah po saznanju o događaju policija je poduzela sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta muškarca, te je 10. listopada nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom i provedena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno kako je 24. kolovoza počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnje hrvatske državljanke. U dogovoru s nadležnim Općinskim državnim odvjetništvom utvrđeno je kako se kaznena prijava protiv 24-godišnjeg počinitelja podnosi redovnim putem.



Stranica