Dvoje mrtvih u osobnom vozilu

U petak, 10. listopada, oko 10,00 sati operativno dežurstvo Policijske postaje Delnice zaprimilo je dojavu da se na šumskom predjelu u mjestu Stari Laz, kraj Ravne Gore, u osobnom vozilu nalaze muškarac i žena koji ne daju znakove života.

U petak, 10. listopada, oko 10,00 sati operativno dežurstvo Policijske postaje  Delnice zaprimilo je dojavu da se na šumskom predjelu u mjestu Stari Laz, kraj  Ravne Gore, u osobnom vozilu marke „VW“ model golf zagrebačkih registarskih oznaka nalaze muškarac i žena koji ne daju znakove života.
Policijski službenici Policijske postaje  Delnice odmah su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaja te je nakon potvrđivanja istinitosti dojave započeo očevid pod vodstvom istražnog suca Županijskog suda u Rijeci Vlade Bosnera.

Do sada prikupljena saznanja tijekom provođenja očevida kao i provođenjem policijskih izvida, ukazuju kako nema elemenata koji bi ukazivali da je smrt nastupila djelovanjem treće osobe. U osobnom je vozilu pronađeno vatreno oružje te oproštajno pismo.
Istražni sudac naložio je da se mrtva tijela muškarca i žene prevezu na Zavod za sudsku medicinu poradi obdukcije. Uvidom u osobne dokumente pronađene u navedenom osobnom vozilu utvrđeno je kako se radi o hrvatskim državljanima, muškarcu rođ. 1940. godine i ženi rođ. 1965. godine.


Stranica