Pohvale građana

Slika Ri/VIJESTI/Pismo-pohvale.jpg

“Često me zaboli nepravda koju Vam svijet svakodnevno nanosi. Pogotovo stoga što su sva moja iskustva vezana za hrvatsku policiju vrlo ugodna i vrlo dobra. Stoga često požalim što nisam marljiviji i odgovorniji, što na svako pojedinačno iskustvo ne ukazujem onako kako treba“…

...“Često me zaboli nepravda koju Vam svijet svakodnevno nanosi. Pogotovo stoga što su sva moja iskustva vezana za hrvatsku policiju vrlo ugodna i vrlo dobra. Stoga često požalim što nisam marljiviji i odgovorniji, što na svako pojedinačno iskustvo ne ukazujem onako kako treba“…
 
Riječi su to gospodina iz Delnica, koji se svojim pismom obratio načelniku PU PG Oliveru Grbiću i načelniku PP Delnice Dinku Žagaru, izražavajući  velike pohvale na rad  Monike Fak i Arsena Štimca, policijskih službenika iz PP Delnice, i to povodom događaja u kolovozu ove godine u Delnicama u kojem je i sam sudjelovao.
Ono što je u pismu istaknuto su izvanredna profesionalnost i jedan topli ljudski pristup, što je građanina i ponukalo da pohvali ove policijske službenike i da im se zahvali.
 
Pohvale je dobilo i troje djelatnika PP Opatija: Jadranka Stojanović, Marina Blažić i Damir Volf. Prvi tajnik i konzul Veleposlanstva Republike Austrije u RH, Erich Pialek, pohvaljuje ih i iskreno im se zahvaljuje na iskazanoj profesionalnosti i svesrdno pruženoj pomoći prilikom rješavanja slučaja sa jednim austrijskim državljaninom u lipnju ove godine.
 
I na kraju, još jednu pohvalu dobile su djelatnice na šalterima za upravne poslove Policijske uprave primorsko-goranske čijom je ljubaznošću i susretljivošću izuzetno bio zadovoljan gospodin iz Rijeke.
 
 
 

Stranica