U prometnim nesrećama teško povrijeđeni pješak i motociklista

U Zidarskoj ulici u Crikvenici, u 10,15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen pješak. Oko 20,35 sati na području Martinkovca u Rijeci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen vozač motocikla. 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim vozilom marke „Fiat“ riječkih registarskih oznaka krećući se u smjeru naselja Rubeši.

U Zidarskoj ulici u Crikvenici, u 10,15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen pješak. 79-godišnji hrvatski državljanin kretao se uz rub kolnika navedene ulice. Dolaskom kod kbr. 26 stupio je na kolnik u trenutku kad je naišlo osobno vozilo marke „TOYOTA“ riječkih registarskih oznaka. Vozilo kojim je upravljao 19-godišnji hrvatski državljanin udarilo je i oborilo na kolnik pješaka, kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Sušak. Utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne povrede.
 
Oko 20,35 sati na području Martinkovca u Rijeci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen vozač motocikla. 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim vozilom marke „Fiat“ riječkih registarskih oznaka krećući se u smjeru naselja Rubeši.
Dolaskom na raskrižje državne ceste i odvojka za naselje Rešetare, prilikom skretanja u lijevo, oduzeo je prednost motociklu marke „Aprilia“, riječkih registarskih oznaka. 37-godišnji vozač motocikla izbjegavajući sudar sa osobnim vozilom, pao je na kolnik zajedno s motociklom, a zatim klizeći kolnikom udario u „Toyotu“. 
Vozač motocikla naknadno je zatražio liječničku pomoć u KBC-u Sušak te je utvrđeno da je teže ozlijeđen.Također, utvrđeno je kako je vozač osobnog vozila upravljao pri koncentraciji alkohola od 2,81 g/kg.
 
 

Stranica