Završen očevid požara na Cresu

Slika 2021/Vatra-oprez.png

U požaru je izgorjela nadstrešnica iznad zidanog roštilja i djelomično su nagorjeli krovovi ovog i susjednog pomoćnog objekata (šupe) te bočni zid jednog  pomoćnog objekta

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj sa ispostavom Cres, u suradnji s protupožarnim inspektorom, završili su očevid požara koji je izbio jučer ujutro u pomoćnom objektu na području otoka Cresa.

Prema rezultatima očevida, za uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. Požar je izbio na način da je iz ložišta zidanog roštilja neugašeni žar kroz dimnjak padao na drveno krovište nadstrešnice uslijed čega je došlo do zapaljenja. U požaru je izgorjela nadstrešnica iznad zidanog roštilja i djelomično su nagorjeli krovovi ovog i susjednog pomoćnog objekata (šupe) te bočni zid jednog  pomoćnog objekta.  Materijalna šteta cijeni se na oko 2000 kuna, a oštećen je 48-godišnji vlasnik pomoćnih objekata.

Ovim putem pozivamo građane na maksimalan oprez, da ne ostavljaju vatru bez nadzora te prije nego li napuste objekt obavezno provjere i pogase vatru.  

Stranica