Zaustavljen u prometu pa prijavljen za provalu

Slika /lisice01.jpg

Sumnjiči se da je provalu počinio u srpnju ove godine

FOTO: ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.
 
Osumnjičenog su 7. kolovoza na području Podvežice u Rijeci zaustavili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije te je utvrđeno da upravlja osobnim vozilom unatoč važećoj zabrani, radi čega je prekršajno prijavljen.

Također, utvrđeno je da je za njim raspisana potraga zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela te je priveden na kriminalističko istraživanje.
 
Policija ga sumnjiči da je u srpnju ove godine na području Kantride u Rijeci provalio u prizemlje stambenog objekta (koristi se kao priručno skladište) te otuđio razni alat i druge predmete, čime je 56-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio za oko 3.500 eura.
 
Počinjenjem kaznenog djela otuđio je motorne pile, brusilicu, glodalicu, pumpu za vodu, razni sitni alat, brodske reflektore, razne cijevi i limove ukupne težine dvjestotinjak kilograma, ronilačko odijelo i raznu opremu za ronjenje te druge predmete.
 
Većinu otuđenih predmeta policija je pronašla te su vraćeni vlasniku.

Stranica