Zaustavljen s krivotvorenim pločicama

Slika uhicenik03.jpg

Jučer oko 9,50 sati tijekom kontrole prometa na području Kastva djelatnici Postaje prometne policije Rijeka zaustavili su osobno vozilo Peguot 205 kojim je upravljao 49-godišnjak iz Kastva.

FOTO: Ilustracija 

Jučer oko 9,50 sati tijekom kontrole prometa na području Kastva djelatnici Postaje prometne policije Rijeka zaustavili su osobno  vozilo Peguot 205 kojim je upravljao 49-godišnjak iz Kastva. Provjerom u službenim evidencijama policija je utvrdila da se na zaustavljenom vozilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice, odnosno registracijske pločice s drugog vozila kojem je registracija istekla još 2004. godine. Isto tako je utvrđeno da je registracija zaustavljenog Peguota 205 istekla 2010. godine nakon čega je vozilo odjavljeno.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 49-godišnjak je priveden na kriminalističko istraživanje u II. policijsku postaju Rijeka. Registracijske pločice s kojima je vozilo zaustavljeno kao i dokumenti vozila su oduzeti, a vozač je kazneno prijavljen za krivotvorenje isprava.



Stranica