​Zatečeni s drogom ecstasy

Slika /2024/Amfetamini-droga-.png

Obojica slovenskih državljana su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama  te su predani pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kazneno su procesuirana dvojica slovenskih državljana.
 
Riječ je o osobama starosti 41 i 48 godina koje su pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije zatekli jučer u noći, 19. svibnja na području Školjića u Rijeci, gdje su pri tome kod njih pronašli nedozvoljenu drogu.
 
Naime, kod 48-godišnjaka je pronađeno oko 100 tableta MDMA, tzv. ecstasy dok  je 41-godišnjak imao kod sebe oko četiri grama droge amfetamin i manju količinu droge ecstasy.
 
Zbog osnovane sumnje da su drogu posjedovali u namjeri daljnje prodaje, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te predani pritvorskom nadzorniku.

Stranica