Zahvalnica Autokluba Rijeka Policijskoj upravi primorsko - goranskoj za dugogodišnju suradnju

Slika 2021/Zahvalnica.jpg

Zahvalnicu je načelniku Policijske uprave primorsko – goranske Tomislavu Dizdaru uručio tajnik Autokluba Rijeka, Mile Perić

FOTO: Ilustracija

Povodom 75 godina osnivanja Autokluba Rijeka, danas je Policijskoj upravi primorsko – goranskoj dodijeljena zahvalnica za dugogodišnju suradnju i partnerstvo u prometno – preventivnim aktivnostima Autokluba Rijeka.

Zahvalnicu je načelniku Policijske uprave primorsko – goranske Tomislavu Dizdaru uručio tajnik Autokluba Rijeka, Mile Perić. Prilikom susreta, načelnik Policijske uprave i tajnik Autokluba dogovorili su da će i ubuduće uspješno surađivati na različitim projektima, a na korist cjelokupne zajednice.
Autoklub Rijeka započeo je s radom davne 1946. godine, a povjerenje mu godišnje daje više od 18 000 članova, uglavnom žitelja Primorsko – goranske županije. Zahvaljujući tako velikom broju članova Autoklub Rijeka je jedna od najvećih udruga na području Primorsko-goranske županije. Također je na samom vrhu po broju članova, kvaliteti rada i aktivnostima u nacionalnoj asocijaciji Hrvatskom autoklubu.

Policijska uprava i Autoklub Rijeka tradicionalno surađuju u provedbi brojnih preventivnih prometnih aktivnosti usmjerenih edukaciji i unapređenju sigurnosti djece i mladih u prometu. U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u  Rijeci  jednom godišnje održava se kazališna predstava „Hakove prometne pustolovine“ za učenike prvih razreda osnovnih i područnih škola s područja Rijeke i okolice.  Predstava se prikazuje već sedamnaest godina u organizaciji Autokluba Rijeka.

Također, u suradnji s Autoklubom Rijeka održava se radionica za mlade, odnosno projekt prometne preventive  ''Sekunda koja mijenja život'', a u radionicama sudjeluju i prometni policajci Policijske uprave primorsko-goranske.
Ovim putem zahvaljujemo Autoklubu Rijeka na ukazanom povjerenju i suradnji te se radujemo zajedničkim uspjesima u novoj 2022. godini.
 

Stranica