Zabilježeno tijekom Riječkog karnevala

Slika A%20Nove%20Fotke/moto%20mup-a.jpg

Jučer, 3. ožujka između 11 i 23 sata u središtu Rijeke održano je javno okupljanje  kulturno-zabavnog karaktera “Riječki karneval 2019

FOTO: Ilustracija

Jučer, 3. ožujka između 11 i 23 sata u središtu Rijeke održano je javno okupljanje  kulturno-zabavnog karaktera “Riječki karneval 2019. - Međunarodna karnevalska povorka“, kojem je prema procjenama policije nazočilo oko 90.000 posjetitelja.
Za vrijeme održavanja ovog javnog okupljanja četiri su osobe prevezene na HMP zbog alkoholiziranosti, dok je 20-godišnji hrvatski državljanin prekršajno prijavljen zbog neovlaštenog posjedovanja marihuane.
Liječničku pomoć je zatražio 19-godišnji hrvatski državljanin kojem su utvrđene lakše ozlijede te je u tijeku utvrđivanje za sada nepoznate osobe koja ga je ozlijedila.
Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnijet je optužni prijedlog protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pod utjecajem alkohola oko 21.45 sati u ulici Riva vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koji su osiguravali ovo javno okupljanje. Spomenuti je zadržan u službenim prostorijama policije te doveden na mjerodavni Općinski sud.
Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se svim građanima i posjetiteljima što je ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

Stranica