Vrbovsko: Zatečen s drogama marihuana i hašiš

Slika /A%20Nove%20Fotke/drogarab1.JPG

Policija je 33-godišnjaka zaustavila na autocesti A6 kod čvora Vrbovsko gdje je upravljao osobnim vozilom, a u kojemu je pronađeno oko 243 grama droge marihuana i tri grama droge hašiš

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Policija ga je u petak, 7. svibnja, oko 21.40 sati, zaustavila na autocesti A6 kod čvora Vrbovsko gdje je upravljao osobnim vozilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka, a u kojemu je pronađeno oko 243 grama droge marihuana i tri grama droge hašiš. Priveden je na kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da je navedenu drogu posjedovao radi daljnje preprodaje.
 
Po završetku istraživanja, 37-godišnjak je zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Osim toga je, zbog počinjenog prekršaja, i prekršajno sankcioniran prema odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Stranica