Vozili u zabranjenom smjeru

Slika kartonski_policajci02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakinjom iz okolice Opatije, koja je 30. travnja oko 7,40 sati upravljala osobnim automobilom u zabranjenom smjeru na autocesti A7. Utvrđeno je kako je Opel Corsom riječkih registarskih oznaka

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakinjom iz okolice Opatije, koja je 30. travnja oko 7,40 sati upravljala osobnim automobilom  u zabranjenom smjeru na autocesti A7. Utvrđeno je kako je Opel Corsom riječkih registarskih oznaka vozila sjevernim kolnikom autoceste u zabranjenom smjeru, i to od tunela Jušići do čvora Matulji. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozačice se podnosi optužni prijedlog.

Isto tako, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka tragaju za nepoznatom osobom koja je 30. travnja oko 20,25 sati upravljala nepoznatim vozilom tamnije boje, krećući se zabranjenim smjerom riječke zaobilaznice od čvora Orehovica do čvora Draga. Spomenuti vozač time je izazvao lakšu prometnu nesreću na čvoru Draga, u kojoj je nastupila samo materijalna šteta. Policija traga za nesavjesnim vozačem.



Stranica