Viškovo: Kazneno prijavljen zbog ispisivanja grafita

Slika /uhicenik04.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak u više navrata na području Viškova ispisivao grafite po službenim zgradama, na autobusnim čekaonicama, ali i na zidnim dijelovima groblja

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela oštećenje tuđe stvari.
 
Riječ je o višekratnom ispisivanju grafita neprimjerenog sadržaja na području Viškova. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak, u razdoblju od studenoga 2020. pa do 2. ožujka ove godine, u više navrata sprejem ispisivao različite grafite po fasadama službenih zgrada, zatim na autobusnim čekaonicama, ali i na zidnim dijelovima groblja. Time je oštetio jedinicu lokalne samouprave, a materijalna šteta cijeni se na najmanje 20 tisuća kuna.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica