Kampanja ''Postani policajac/policajka''

  • Slika 2024/GO2DIGITAL%20OPATIJA3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ove godine objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

FOTO: PU primorsko - goranska

U sklopu kampanje „Postani policajac/policajka“ nastoje se informacije o zanimanju približiti svim zainteresiranima, te se osim prezentacija održanih u školama na području primorsko-goranske županije informacije mogu dobiti i putem vanjskog digitalnog oglašavanja.      
  • od 15. travnja na LED ekranu u sklopu Turističkog informativnog centra prikazuje se video prezentacija s informacijama o upisu u Policijsku školu „Josip Jović“, kao i o raznovrsnosti tog zanimanja.  
  • od 2.5.-15.8.2024. godine preko digitalne platforme prikazuje se promocija zanimanja policajac/policajka na području Rijeke na četiri frekventna mjesta: Korzo centar, Korzo istok - Adamićeva ulica, Korzo zapad - Jadranski trg i u ulici Ante Starčevića, te na području Opatije (šetalište Slatina) i u Crikvenici ( Trg Stjepana Radića)
U sklopu promocije policijske službenice gostovale su u emisiji na radiu „Kaštel“ Crikvenica, kojom prilikom su, između ostalog, govorile o uvjetima upisa, o načinu školovanja u Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“, važnosti bavljenja sportom, kao i o važnosti pripreme kandidata za motoričko testiranje.   

Ove godine objavljen je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka na stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

Objavljen je natječaj za upis 170 učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“ na stranici Ministarstva unutarnjih poslova. 
        

Stranica