Velik interes građana za preventivne info-punktove

Slika predavanja seminari/Info, Korzo.jpg

FOTO: PU primorsko-goranska 

U vremenu od 21. do 26. lipnja ove godine na području Policijske uprave primorsko-goranske održana su dva  preventivna  info-punkta. Navedeni info-punktovi bili su postavljeni u Crikvenici na Trgu Stjepana Radića, 21. lipnja od 10 do 13 sati te u Rijeci na Korzu kod kbr. 39, 26. lipnja od 9 do 11 sati. Policijski službenici i na ovaj način, neposredno u kontaktu s građanima, nastoje unaprijediti stanje opće razine sigurnosti stanovnika i posjetitelja Primorsko-goranske županije.

Na samom info-punktu nalazili su se policijski službenici za prevenciju i kontakt policajci iz Policijske postaje Crikvenica i I. policijske postaje Rijeka zajedno s policijskim službenicima Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske. Građani su policijskim službenicima ispričali svoja iskustva, iskustva svojih prijatelja i poznanika te im postavili niz praktičnih pitanja.  Tako su u ugodnom i korisnom razgovora građani upozoreni na pojavne oblike kriminaliteta u turističkoj sezoni te kako se sami mogu zaštititi, odnosno prevenirati pojedina kaznena djela. Svim zainteresiranim građanima podijeljeni su informativno-edukativni leci za koje su građani pokazali veliko zanimanje.

Danas do 13 sati info-punkt je postavljen u Novom Vinodoskom na Trgu Vinodolskog zakona te pozivamo sve  zainteresirane građane i posjetitelje Novog Vinodolskog i okolice da ga posjete.

Preventivni info-punktovi održavat će se kontinuirano tijekom ljetnih mjeseci i na drugim lokacijama na području Policijske uprave primorsko-goranske o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.



Stranica