​Uz počinjenje lažne uzbune, policiji i prijetio

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Osumnjičeni 39-godišnjak je policiji poslao poruku da je na štetu Policijske postaje Crikvenica postavljena bomba, a uz to je uputio ozbiljne prijetnje djelatnicima

FOTO: Ilustracija
 
Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela lažne uzbune i prijetnje.
 
Riječ je o osumnjičeniku koji je u petak, 21. siječnja, u 17.28 sati, policiji poslao poruku elektroničkom poštom kako je na štetu Policijske postaje Crikvenica postavljena sumnjiva naprava (bomba), a k tome je uputio i ozbiljne prijetnje djelatnicima PP Crikvenica. Odmah po dojavi obavljen je protueksplozijski pregled i druge potrebne mjere i radnje u postaji i oko nje kojima nije pronađena sumnjiva naprava te je utvrđeno da je bila lažna poruka.

Osumnjičenog 39-godišnjaka policijski službenici su pronašli u roku od dva sata na području Crikvenice i priveli ga na kriminalističko istraživanje.
 
Budući da je istraživanjem utvrđena sumnja kako je 39-godišnjak počinio navedena kaznena djela, protiv njega je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica