Uručene pohvalnice i zahvalnice povodom Dana policije

  • Slika /vijesti/2019/Pohvalnice%20(2).jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Za savjesno, profesionalno i odgovorno postupanje u službi načelnik je pohvalio jedanaestero policijskih i državnih službenika te im uručio pisane pohvalnice

FOTO: PU primorsko-goranska

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj danas je upriličeno svečano uručenje pohvalnica i zahvalnica povodom predstojećeg Dana policije i njenog zaštitnika blagdana sv. Mihovila. Obraćajući se prisutnima načelnik Policijske uprave prave primorsko-goranske Tomislav Dizdar,  naglasio je kako je ovo način da se istaknu djelatnici Policijske uprave koji su u prethodnom razdoblju ostvarili zapažene rezultate u svom radu, kao i građani i pravne osobe koji su doprinijeli i pomogli policiji u obavljanju njenih zadaća.
Za savjesno, profesionalno i odgovorno postupanje u službi načelnik je pohvalio jedanaestero policijskih i državnih službenika te im uručio pisane pohvalnice. Pohvaljeni policijski i državni službenici su djelatnici Operativno-komunikacijskog centra policije, Sektora policije, II. policijske postaje Rijeka, Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka, Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova te Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove.
Za dobru suradnju i pomoć u radu policije zahvalnice su uručene predstavnicima  Turističke zajednice grada Kraljevice, Hotelskom naselju Uvala Scott, Školi za primijenjenu umjetnost u Rijeci, Bina – Istri -  upravljanje i održavanje d.d. te četvoro građana.
Ovom prilikom načelnik je uručio i zahvalnice glavnog ravnatelja policije za osobit doprinos u provedbi projekta međunarodne policijske suradnje „Sigurna turistička sezona“ u 2019. godini. Zahvalnice glavnog ravnatelja dobili su policijski službenici,  koji su se istaknuli svojim radom tijekom turističke sezone i u suradnji sa stranim policijskim službenicima, koji su boravili i radili na području ove Policijske uprave. Riječ je o policijskim službenicama i službenicima, njih 21 iz  I. policijske postaje Rijeka, Policijskih postaja Crikvenica, Krk i Opatija te koordinatorima ovog projekta za Policijsku upravu primorsko-goransku.
Osim pohvalnica i zahvalnica, povodom Dana policije uručene su i dvije spomen značke koje dodjeljuje ministar unutarnjih poslova. Spomen značke uručio je načelnik Policijske uprave članu obitelji preminulog policijskog službenika te umirovljenom policijskom službeniku.
Obilježavanja Dana policije za Policijsku upravu primorsko-goransku se nastavlja, a središnje događanje bit će u četvrtak, 26. rujna na Korzu u Rijeci gdje će biti prezentirana policijska oprema i tehnika, kao i na Putničkoj obali  gdje će građani moći razgledati policijski brod „Marino Jakominić“.

Stranica