UPUTA GRAĐANIMA -POSTAJA PROMETNE POLICIJE RIJEKA- RAD SA STRANKAMA

Slika /POL POSTAJE/PPRP.jpg

Sve zahtjeve i državne takse građani trebaju dostaviti redovnom poštom s naznakom  „preporučeno“, a potvrde o prometnim nesrećama će im se istim načinom poslati na adresu primatelja

FOTO: Ilustracija
 
 
Obavještavaju se građani koji imaju potrebu javiti se u Postaju prometne policije Rijeka radi dobivanja potrebne dokumentacije ili informacija vezanih za prometne nesreće, dostava prigovora, uplata i slično, mogu se javiti na e-mail adresu: pprp.rijeka@mup.hr ili putem telefona 051/430-674.
 
Sve zahtjeve i državne takse građani trebaju dostaviti redovnom poštom s naznakom  „preporučeno“, a gotove potvrde o prometnim nesrećama poslat će im se istim načinom na adresu primatelja koja je dostavljena u zahtjevu.
 
Upiti vezani za druge prometne prekršaje, dostava prigovora, kao i zahtjevi koji se odnose na obavijesti o počinjenom prekršaju, mogu se dostaviti na e-mail adresu: pprp.rijeka.uplate@mup.hr ili putem telefona 051/430-676 .
 
Također upiti vezani za prekršajne naloge, Fina, neplaćanje novčanih kazni i sve ostalo mogu se dostaviti na e-mail: pprp.rijeka.uplate@mup.hr ili na broj telefona 051/ 430-648.
 
U situacijama kada građani ipak moraju osobno pristupiti u prostorije Postaje prometne policije Rijeka, na adresi Ciottina 25,  molimo da prije ulaska pokucaju ili pozvone na vrata te sačekaju da ih službenici pozovu.
 
Hvala na razumijevanju i povjerenju!

Stranica