Uhvaćeni provalnici u kladionice

Slika uhicenik05.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s djelatnicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe s područja Daruvara, starosti 41,36 i 32 godine zbog sumnje da su počinili dvije teške krađe.  

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s djelatnicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe s područja Daruvara, starosti 41,36 i 32 godine zbog sumnje da su počinili dvije teške krađe.

Utvrđeno je kako su u listopadu i studenom 2011. godine  u Kraljevici provalili u kladionicu zagrebačke tvrtke. U oba navrata otuđili su novac i druge predmete čime su vlasnika kladionice i još jednu tvrtku iz Zagreba oštetili za oko 38 000 kuna.

Sva trojica počinitelja kazneno su prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu za dva kaznena djela teške krađe.  

Isto tako kazneno je prijavljen 33-godišnjak iz Zagreba koji je davanjem korisnih informacija počiniteljima pomogao u izvršenju teške krađe te pri tom ostvario protupravnu imovinsku korist od nekoliko tisuća kuna.



Stranica