Uhvaćeni na djelu

Slika lisice01.jpg

Oko 2,00 sati u noći 14. srpnja policija je zaprimila dojavu da nepoznate osobe na Adamićevom gatu u Rijeci oštećuju gume na vozilima. Odmah po dojavi 

FOTO: Ilustracija 

Oko 2,00 sati u noći 14. srpnja policija je zaprimila dojavu da nepoznate osobe na Adamićevom gatu u Rijeci oštećuju gume na vozilima. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka koji su zatekli dvije osobe. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem policija u vezu s počinjenjem kaznenog djela oštećenje tuđe stvari dovodi hrvatskog državljanina s područja Rijeke, starosti 36 godina. Naime, sumnja se da je bušenjem oštetio najmanje 18 automobilskih guma (pneumatika) na 12 vozila. Ukupna šteta je oko 13 000 kuna, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Također, iste noći tijekom obilaska terena policija je na autobusnom parkiralištu na Delti u Rijeci zatekla dvoje hrvatskih državljana, starosti 34 i 23 godine. Zbog sumnje da su otuđiti metalnu slavinu s pripadajućim cijevima iz javnog toaleta privedeni su na kriminalističko istraživanje. Dio otuđenih predmeta je pronađen i oduzet od počinitelja. Šteta će biti utvrđena naknadno.



Stranica