Uhvaćeni na djelu

Slika lisice01.jpg

Jučer u ranim jutarnjim satima policija je dobila dojavu da je u tijeku provala u kiosk u Osječkoj ulici u Rijeci. Odmah po dojavi na mjesto događaja

FOTO: Ilustracija 

Jučer u ranim jutarnjim satima policija je dobila dojavu da je u tijeku provala u kiosk u Osječkoj ulici u Rijeci. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućena je auto ophodnja koja je u jednoj od obližnjih ulica pronašla 20-godišnjeg Riječanina s ukradenim artiklima iz kioska. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe priveden je u I. policijsku postaju Rijeka na kriminalističko istraživanje. Ukradeni predmeti su oduzeti te vraćeni vlasniku kioska, tvrtki iz Zagreba.

Isto tako, 16. studenog oko 23 sata policija je dobila dojavu djelatnika jednog od opatijskih hotela kako je u garderobi osoblja hotela zatečen nepoznati muškarac u krađi. Zatečeni 24-godišnji Opatijac ubrzo je priveden u Policijsku postaju Opatija  gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je provalio u prostorije servisa hotela te u garderobni ormar osoblja hotela. Otuđio je više komada šampona i različitih sapuna  koji su mu oduzeti te vraćeni vlasniku.

Sveukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima bit će utvrđena naknadno, a protiv uhvaćenih počinitelja podnijete su kaznene prijave.



Stranica