Uhvaćen na djelu

Slika lisice-male.jpg

Jučer rano ujutro zaprimljena je dojava o pokušaju provale u pogon za proizvodnju i prodaju slastica riječke tvrtke u Ružićevoj ulici u Rijeci. Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla 25-godišnjaka iz Rijeke 

FOTO: Ilustracija 

Jučer rano ujutro zaprimljena je dojava o pokušaju provale u pogon za proizvodnju i prodaju slastica riječke tvrtke u Ružićevoj ulici u Rijeci. Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla 25-godišnjaka iz Rijeke koji je zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela priveden u III. policijsku postaju Rijeka na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je u vremenu od 12/13. siječnja provalio u osobno vozilo VW Golf parkirano u Ružićevoj ulici te otuđio protupožarni aparat i baterijsku lampu. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni 20-godišnjem vlasniku s područja Novog Vinodolskog. Isto tako utvrđeno je kako je pokušao provaliti u Renault 4 u vlasništvu 59-godišnjakinje.  Ukupna šteta je oko 250 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je prijavljen za tešku krađu, tešku krađu u pokušaju i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari u pokušaju.



Stranica