Ugrožavali promet na cestama

Slika alkohol.jpg

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka i III. policijske postaje Rijeka od 2. do 4. lipnja zaustavili su tri osobe koje su upravljale osobnim automobilima pod utjecajem alkohola od 1,73 do 2,04 ‰. Tako su policijski službenici III. policijske postaje Rijeka 2. lipnja oko 21 sat na Jadranskoj magistrali u blizini Bakra zaustavili Fiat Punto kojim je upravljao 41-godišnjak iz Kraljevice. Izmjereno mu je 1,94 ‰ a

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka i III. policijske postaje Rijeka od 2. do 4. lipnja zaustavili su tri osobe koje su upravljale osobnim automobilima pod utjecajem alkohola od 1,73 do 2,04 ‰.

Tako su policijski službenici III. policijske postaje Rijeka 2. lipnja oko 21 sat na Jadranskoj magistrali u blizini Bakra zaustavili Fiat Punto kojim je upravljao 41-godišnjak iz Kraljevice. Policijski službenici su alkotestiranjem utvrdili koncentraciju alkoholaod 1,94 ‰, pa protiv njega slijedi podnošenje izvješća o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Dana 3. lipnja oko ponoći u Viškovu 52-godišnjak iz Grubišnog polja upravljao je VW Passatom talijanskih nacionalnih oznaka. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka zaustavili su vozilo, a vozaču alkometrom izmjerili 1,73 ‰ alkohola te je prekršajno sankcioniran.

Dana 4. lipnja oko 1 sat 26-godišnja Riječanka je na benzinskoj crpki u Riječkoj Radničkoj ulici prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom, na način da je vozilom Renault Clio udarila u zaustavljeni VW Polo 37-godišnjaka iz Kraljevice. Očevidom prometne nesreće policija je otkrila da je vozačica upravljala vozilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilima na motorni pogon. Alkotestom je vozačici izmjerena koncentracija od 2,04 promila, te je prekršajno sankcionirana.



Stranica