U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

Slika /A%20Nove%20Fotke/prometna09.jpg

Podsjećamo da su vozači motocikala i mopeda jedna od najugroženijih skupina u prometu te apeliramo na sve sudionike u prometu da dosljedno poštuju sva prometna pravila i propise

FOTO: Ilustracija
 
Jučer, 1. rujna oko 15.20 sati na području Pobri kod Matulja dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 26-godišnji vozač motocikla.
 
Do nesreće je došlo kada je 71-godišnji njemački vozač osobnog vozila marke Renault, njemačkih nacionalnih oznaka, krećući se iz smjera Opatije prema Matuljima,  na raskrižju u Pobrima na Varljenskoj cesti s Ulicom Put za Forticu oduzeo prednost kretanja 26-godišnjem hrvatskom državljaninu dok je motociklom marke  Yamaha MT , riječkih registracijskih oznaka,  kretao se iz suprotnog smjera prema Opatiji. Od jačine udarca motociklist je s vozilom pao na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.
 
I ovom prilikom ponovo podsjećamo da su vozači motocikala i mopeda jedna od najugroženijih skupina u prometu te apeliramo na sve vozače da dosljedno poštuju sva prometna pravila i propise s ciljem smanjenja mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama.

Stranica