U prometnim nesrećama ozlijeđeni pješaci – potrebne informacije građana

Slika /pjesacki.jpg

Molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije Rijeka pozivom na broj telefona 051/335 521 ili 430 655, odnosno na e-mail:  primorsko-goranska@policija.hr ili pprp.rijeka@mup.hr

FOTO: Ilustracija

Postaja prometne policije provodi istraživanja dviju prometnih nesreća što su se dogodile u proteklih par dana te traži pomoć građana - očevidce istih kako bi utvrdila identitet vozača koji su izazvali nesreće i sve ostale relevantne činjenice:
 
- Prometna nesreća koja se dogodila u petak, 15. srpnja 2022. oko 8,15 sati u Ulici Ivana Zajca 14 u Rijeci, a u kojoj je oboren pješak koji je pritom zadobio teške tjelesne ozljede.  Nepoznati vozač se vozilom kretao unazad u namjeri izlaska sa obilježenog parkirališnog mjesta te zadnjim dijelom vozila udario i oborio na kolnik pješaka koji je prelazio izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon nesreće vozač se zaustavio na mjestu događaja i ozlijeđenom pješaku pružio pomoć, no nakon toga se udaljio bez da se javio policiji.
 
- U prometnoj nesreći od ponedjeljka, 18. srpnja 2022., što se dogodila oko 10,45 sati u Cambierievoj ulici u Rijeci – u prostoru KBC-a Rijeka ispred zgrade Poliklinike- pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Nepoznati vozač pružio joj je pomoć na mjestu događaja nakon čega se isto udaljio bez prijave policiji.

Kako bi se utvrdile sve točne činjenice ovih prometnih nesreća, molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije Rijeka pozivom na broj telefona 051/335 521 ili 430 655, odnosno na e-mail:  primorsko-goranska@policija.hr ili pprp.rijeka@mup.hr
 

Stranica