U požaru kuće pronađen mrtav muškarac

Slika /pozar05.jpg

Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

FOTO: Ilustracija

Jutros oko 9 sati izbio je požar u obiteljskoj kući na području Lokava. Požar su ugasili vatrogasci JVP Delnice i DVD Lokve.  Nažalost, u kući je pronađeno mrtvo tijelo 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, a točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom.
Na mjestu požara tijekom poslijepodneva proveden očevid kojim je utvrđeno da je požar izbio uslijed prijenosa topline s električne grijalice na zapaljivi materijal. U požaru su nastala oštećenja u spavaćoj sobi i kuhinji, dok su ostali dijelovi stana zacrnjeni od dima.
Šteta nastala požarom cijeni se na više desetaka tisuća kuna, za koliko je oštećen vlasnik kuće, hrvatski državljanin u dobi od 34 godine.
Osim navedenog požara, u ranim jutarnjim satima u Zadarskoj ulici u Rijeci izbio je požar u kojem su oštećena vrata frizerskog salona, skladišta trgovine i kotlovnice te drugi predmeti. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.  Provedenim očevidom isključen je tehnički uzrok ovog požara te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica izbijanja požara.
Materijalna šteta nastala ovim požarom bit će utvrđena naknadno.
 

Stranica