​U nastavku istraživanja krađa kazneno prijavljen još jedan osumnjičenik

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Osumnjičeni 25-godišnjak je za počinjenje krađe kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te je prepraćen u zatvor, a u skladu s Rješenjem Županijskog suda u Rijeci o određivanju istražnog zatvora zbog prethodno počinjenih drugih kaznenih djela

FOTO: Ilustracija
 
Opatijska policija je ,u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, u nastavku kriminalističkog istraživanja za počinjenje krađe, kazneno prijavila 25-godišnjeg hrvatskog državljanina.
 
Policija ga sumnjiči da je u rujnu prošle godine na području Veprinca kod Opatije, s otvorenog gradilišta otuđio oko 400 kilograma bakrenog kabela. Time je tvrtku sa sjedištem u Zagrebu oštetio za oko 98 000 kuna. Tijekom istraživanja je provedena i pretraga doma i prostorija na području Rijeke kojima se 25-godišnjak koristi gdje su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu s počinjem spomenutog kaznenog djela.
 
Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te je prepraćen u zatvor, a u skladu s Rješenjem Županijskog suda u Rijeci o određivanju istražnog zatvora zbog prethodno počinjenih drugih kaznenih djela.

Stranica