U dvije prometne nesreće tri osobe teško ozlijeđene

Slika A%20Nove%20Fotke/Stop%20-%20promet.jpg

Prometne nesreće dogodile su se na području Jadranova i Novog Vinodolskog

FOTO: ilustracija

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile jučer, 28. srpnja na području Jadranova i Novog Vinodolskog, teško su ozlijeđene tri osobe.
 
Prva nesreća dogodila se oko 13.20 sati na Jadranskoj magistrali na području Jadranova, gdje je 25-godišnji vozač teretnog vozila marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka udario u vozilo marke Rapido (kamper), talijanskih registracijskih oznaka, kojim je u suprotnom smjeru, odnosno u pravcu Crikvenice upravljao 56-godišnji Talijan.
 
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnji putnik u Peugeotu, dok je vozač spomenutog vozila lakše ozlijeđen. U vozilu marke Rapido teške ozljede zadobila 51-godišnja putnica, a vozač i dvoje putnika iz istog vozila su lakše ozlijeđeni.
 
Druga prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22.45 sati na području Novog Vinodolskog. U nesreći je teško ozlijeđen 36-godišnji vozač motocikla marke Yamaha, našičkih registracijskih oznaka, koji je prešao izvan ruba kolnika i udario u parkirano vozilo te uslijed udara pao s motocikla. Utvrđeno je da je motociklom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,46 g/kg.
 
Svi ozlijeđeni prevezeni su u KCB Rijeka, radi daljnjeg pružanja liječničke pomoći.

Stranica