Turistička sezona - nastavak preventivnih aktivnosti

Slika /Prevencija/2019/Info2019.JPG

U cilju dodatnog educiranja i informiranja građana i turista  nastavlja se s organizacijom  i postavljanjem preventivnih info - punktova i drugim aktivnostima . prema slijedećem rasporedu

FOTO: PU primorsko-goranska

Tijekom ovog tjedna policijski službenik Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske te policijski službenici Policijske postaje Crikvenica održali su dva info - punkta na ulazu u Trsatsku gradinu, i na ulazu na crikveničku Gradsku plažu „Miramare“. Osim toga, na području Preluka i Kantride policijski službenici I. policijske postaje Rijeka građanima i turistima su dijelili promidžbene materijale i letke.  Građani su savjetovani kako uz jednostavne mjere samozaštite mogu povećati svoju osobnu sigurnost i sigurnost svoje imovine, a stranim državljanima su savjetovali da bez obzira što se nalaze na ljetovanju, ne zaboravljaju na temeljna sigurnosna pravila kojih se pridržavaju i u svojoj zemlji.
Dio letaka o prevenciji provala u vozila ostavljani su u osobnim vozilima na kojima su zamijećeni djelomično otvoreni prozori, a sve s ciljem osvješćivanja vlasnika o ovoj vrsti kaznenih djela i vezano za sprječavanje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta  koji su najčešća za vrijeme turističke sezone.
Ukupno je podijeljeno oko 150 letaka. 

U cilju dodatnog educiranja i informiranja građana i turista policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske i nadležnih policijskih postaja nastavljaju s daljnjom organizacijom  i postavljanjem preventivnih info - punktova i drugim aktivnostima, prema slijedećem rasporedu:
  • 13. kolovoza od 10 do 12 sati  -  Opatija, TZ Opatije
  • 14. kolovoza od 10 do 12 sati  - Mošćenička Draga
  • 14. kolovoza od 11 do 12 sati  - Rijeka, Trsatska gradina
  • 15. kolovoza od 9 do 11 sati  - Punat, Obala bb
  • 16. kolovoza od 9 do 11 sati  - kampovi Selce i Uvala Slana (podjela  letaka)
  • 16. kolovoza od 11 do 12 sati  - Rijeka, Robna kuća „RI“ ( 1. kat).


Stranica