Tri osobe smrtno stradale u prometu

Slika /brzina.jpg

Utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica ovih prometnih nesreća se nastavlja

FOTO: ilustracija

Danas,  8. kolovoza na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se dvije teške prometne nesreće u kojima su tri osobe smrtno stradale.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 9.20 sati na dijelu autoceste A6 u smjeru Zagreba, između čvora Ravna Gora i Vrbovsko, smrtno su stradala dvojica hrvatskih državljana u dobi od 31 i 44 godine.

Prema dosadašnjim saznanjima do prometne nesreće je došlo uslijed naleta teretnog vozila na ophodarsko vozilo. U trenutku  prometne nesreće smrtno stradali su se nalazili izvan ophodarskog vozila.
Teretnim vozilom upravljao je državljanin Bosne i Hercegovine.

Zbog prometne nesreće od 9.40 do 13.10 sati u prekidu je bio promet između čvora Ravna Gora i čvora Vrbovsko, nakon čega odvijao preticajnim trakom do 15.53 sati kada je normaliziran.

Druga teška prometna nesreća dogodila se oko 10.50 sati na raskrižju Ceste dalmatinskih brigada i 43. istarske divizije u Matuljima. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 64-godišnji vozač motocikla.

Prema dosad utvrđenom stradali vozač motocikla je nepropisno pretjecao kolonu vozila te dolaskom u raskrižje udario u osobno vozilo koje propisno skretalo, a kojim je upravljao 80-godišnji vozač koji je u nesreći zadobio lakše ozljede. 

Očevidima prometnih nesreća rukovodile su zamjenice općinske državne odvjetnice iz Rijeke.

Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavljaju s utvrđivanjem svih okolnosti i relevantnih činjenica ovih prometnih nesreća.

Stranica