Tjedno izvješće o prometu

Slika motocikl.jpg

Smrtno je stradala jedna osoba. Radi se o 31-godišnjem vozaču motocikla koji je smrtno stradao 2. lipnja u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između mjesta Osor i Nerezine. Teže su ozlijeđene 4 osobe, a lakše 13 osoba. Materijalna šteta

Foto: Ilustracija

U prethodnom tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 56 prometnih nesreća, od kojih je 5 bilo težih, a 51 lakša.

Smrtno je stradala jedna osoba. Radi se o 31-godišnjem vozaču motocikla koji je smrtno stradao 2. lipnja u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti između mjesta Osor i Nerezine. Teže su ozlijeđene 4 osobe, a lakše 13 osoba. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 547 800 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su 3 pješaka, 8 stranih državljana i 5 alkoholiziranih vozača. Kod 27 vozača utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 55-godišnjem hrvatskom državljaninu s područja Pule, vozaču osobnog vozila. Policija ga je zaustavila 1. lipnja ove godine oko 15,50 sati na raskrižju Bakar-Sv. Kuzam. Izmjerena mu koncentracija alkohola od  2,70 g/kg te je zadržan i prekršajno prijavljen sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica