Tjedno izvješće o prometu

Slika motociklist.jpg

U proteklom tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 74 prometne nesreće, od čega su 3 bile teže, a 71 lakša. U prometnim nesrećama teško su ozlijeđene 3 osobe, a lakše 15 osoba. Materijalna šteta

Foto: Ilustracija

U proteklom tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 74 prometne nesreće, od čega su 3 bile teže, a 71 lakša. U prometnim nesrećama teško su ozlijeđene 3 osobe, a lakše 15 osoba. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 607 000 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala 2 pješaka i 4 alkoholizirana vozača. Kod 59 vozača utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 ‰.

Rekorder po izmjerenoj koncentraciji alkohola je 29-godišnjak iz Viškova kojeg je u noći 3. prosinca oko 3,20 sati policija zaustavila u Ulici Riva u Rijeci. Upravljao je osobnim vozilom Peugeot 206, riječkih registracijskih oznaka s koncentracijom alkohola od 2,80 ‰ alkohola u krvi. Protiv vozača je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica