Teško stradao motociklist

Slika motociklist.jpg

Dana 9. lipnja oko 14,30 sati dogodila se teška prometna nesreća na DC 3 u mjestu Rim. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko obavili su očevid prometne nesreće na mjestu događaja i utvrdili da je 52-godišnji vozač iz Petrinje upravljao vozilom Citroën Saxo sisačkih registracija, krećući se državnom cestom 3 od Rijeke prema Zagre

Foto: Ilustracija

Dana 9. lipnja oko 14,30 sati dogodila se teška prometna nesreća na DC 3 u mjestu Rim. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko obavili su očevid prometne nesreće na mjestu događaja i utvrdili da je 52-godišnji vozač iz Petrinje upravljao vozilom Citroën Saxo sisačkih registracija, krećući se državnom cestom 3 od Rijeke prema Zagrebu. Dolaskom u mjesto Rim, kod kbr. 21, zauzeo je položaj na kolniku za skretanje ulijevo, uključivši lijevi žmigavac. Radnju nije izvršio nego je iznenada skrenuo udesno, dok ga je obilazio motocikl marke BMW, upravljan po njemačkom državljaninu starosti 43 godine. Automobil je udario u motocikl, koji se je s motociklistom odbio u desno, u parkirani teretni automobil MAN zagrebačkih oznaka.

Motociklist je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Prva pomoć mu je pružena na mjestu nesreće, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Karlovac, gdje je zadržan na liječenju. Vozaču automobila alkotestom nije izmjeren alkohol u organizmu. Materijalna šteta na vozilima iznosi oko 30 000 kn.



Stranica