Teško ozlijeđena vozačica električnog bicikla, a dvojica u četverociklu lakše

Slika prometna09.jpg

Vozačica je upravljajući električnim biciklom po šetnici parka bez zaštitne kacige izgubila ravnotežu i pala s bicikla na kamenje

FOTO: Ilustracija

U nedjelju, 11. lipnja u popodnevnim satima, na području otoka Raba, 63-godišnja državljanka Švicarske ozlijedila se prilikom pada s električnog bicikla.
 
Naime, 63-godišnjakinja je upravljajući biciklom po šetnici parka bez zaštitne kacige izgubila ravnotežu i pala s bicikla na kamenje. Pružena joj je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.
 
U subotu, 10. lipnja upravljajući četverociklom (quad) šumskim putem na području otoka Raba 29-godišnji njemački državljanin je izgubivši nadzor nad vozilom sletio niz padinu dubine desetak metara. Prilikom pada vozač i 29-godišnji suvozač prevezeni su u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane lake tjelesne ozlijede.
 
Materijalno je oštećena tvrtka s otoka Raba za oko 3000 eura.
 
Korisnike ovih i ostalih prijevoznih sredstava podsjećamo i upozoravamo na obvezu pridržavanja svih zakonskih odredbi kojima je regulirano njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.




 

Stranica