Teško ozlijeđen pješak

Slika prometmoto.jpg

 Danas oko 6,05 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Podrvanj, nedaleko Čavli, u kojem je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka obavili su očevid kojim

Foto: Ilustracija

Danas oko 6,05 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Podrvanj, nedaleko Čavli, u kojem je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka obavili su očevid kojim su utvrdili da je 53-godišnji vozač iz Čavli upravljao autobusom marke MAN, riječkih oznaka, u vlasništvu riječkog komunalnog poduzeća.

Dolaskom na autobusnu postaju vozač je zaustavio autobus zbog ukrcaja putnika. Kako je na postaji više mlađih osoba počelo udarati po vratima, vozač nije otvorio vrata autobusa već je autobusom krenuo s postaje lijevim kolničkim trakom, izbjegavajući pješake ispred autobusa. U tom trenutku je 18-godišnjak iz Viškova potrčao za autobusom, pao na kolnik, a autobus je zadnjim desnim kotačima ozlijedio 18-godišnjaka.

Ozlijeđeni je s po život opasnim ozljedama prevezen na hitni trakt bolnice na Sušaku. Vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola.



Stranica