Teške krađe sekundarnih sirovina

Slika auto_policija05.jpg

III. policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je jučer oko 15 sati da je nepoznati počinitelj uz prugu u blizini željezničke postaje Škrljevo ukrao oko 260 m bakrenog kabela. Istog dana izvještena je Policijska postaja Mali Lošinj da je u mjestu Hrasta na otoku Cresu ukraden bakreni oluk s trafo-stanice

Foto: Ilustracija

III. policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je jučer oko 15 sati da je nepoznati počinitelj uz prugu u blizini željezničke postaje Škrljevo ukrao oko 260 m bakrenog kabela. Otkriveno je da je navedeni kabel otuđio 32-godišnji Riječanin, time oštetivši Hrvatske željeznice za 25 000 kn. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Istog dana izvještena je Policijska postaja Mali Lošinj da je u mjestu Hrasta na otoku Cresu ukraden bakreni oluk s trafo-stanice Hrvatske elektroprivrede. Obavljen je očevid kojim je utvrđeno kako je od 30. travnja do 7. svibnja nepoznati počinitelj otuđio horizontalne i vertikalne oluke ukupne dužine oko 150 m, čime je oštetio navedenu tvrtku za oko 75 000 kn. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela teške krađe i otuđenim predmetima.



Stranica