​Rijeka: Interventna policija brzo pronašla drske kradljivce

Slika /uhicenik02.jpg

Počinitelji su uhvaćeni za oko pola sata nakon počinjenja kaznenog djela u osobnom vozilu te su uhićeni i privedeni na kriminalističko istraživanje

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 19 i 22 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drzak način.
 
Riječ je o osobama koje su jučer, 28. srpnja, oko 13 sati, iz trgovačkog centra na području Škurinja u Rijeci otuđile više komada odjevnih predmeta te se bježeći udaljile u nepoznatom smjeru. Tako su trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu oštetili za najmanje 4100 kuna.
 
Međutim, po dojavi o počinjenom kaznenom djelu, pola sata kasnije policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije su ih uhvatili u osobnom vozilu na raskrižju u Vukovarskoj ulici u Rijeci te ih priveli u I. PP Rijeka. Tijekom kriminalističkog istraživanja veći dio otuđenih predmeta je pronađeno i bit će vraćeni u trgovinu.
 
Završenim istraživanjem, oba osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na osobito opasan i drzak način, a 19-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica