Riječkom zaobilaznicom u krivom smjeru!

Slika PROMET/krivismjer.jpg

Nakon dojave građana da se na riječkoj zaobilaznici jedno vozilo kreće u krivom smjeru, policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka su u Viškovu zaustavili 60-godišnjeg državljanina BiH, koji je danas oko 00,30 sati upravljao osobnim automobilom Opel Astra riječkih tablica. Nakon zaustavljanja 60-godišnji vozač je alkometrom preliminarno ispitan

Foto: Ilustracija

Nakon dojave građana da se na riječkoj zaobilaznici jedno vozilo kreće u krivom smjeru, policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka su u Viškovu zaustavili 60-godišnjeg državljanina BiH, koji je danas oko 00,30 sati upravljao osobnim automobilom Opel Astra riječkih tablica. Nakon zaustavljanja 60-godišnji vozač je alkometrom preliminarno ispitan na prisutnost alkohola u organizmu te mu je izmjereno 1,28 g/kg. Provjerom u službenim evidencijama Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske otkrilo se da je 60-godišnjak upravljao osobnim automobilom usprkos prethodno izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka utvrdili su da je 60-godišnjak vozio u zabranjenom smjeru riječkom zaobilaznicom, krećući se od Sv. Kuzma prema Diračju južnim kolnikom, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Policija zbog nastavka kriminalističkog istraživanja moli sve građane koji su očevici navedene vožnje u zabranjenom smjeru, ili imaju bila kakva korisna saznanja o navedenom događaju, da se osobno jave najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na telefonski broj 192.


 



Stranica