Remećenje javnog reda i mira i teška krađa

Slika auto_policija.jpg

Dana 11. lipnja oko 9 sati dojavljeno je III. policijskoj postaji Rijeka kako je nepoznata osoba ušla osobnim automobilom u krug svetišta „Majke Božje Trsatske“, na Frankopanskom trgu u Rijeci, te da ometa vjernike u crkvi. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja

Foto: Ilustracija

Dana 11. lipnja oko 9 sati dojavljeno je III. policijskoj postaji Rijeka kako je nepoznata osoba ušla osobnim automobilom u krug svetišta „Majke Božje Trsatske“, na Frankopanskom trgu u Rijeci, te da ometa vjernike u crkvi. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli osobni automobil Opel Corsa našičkih registarskih oznaka, a u crkvi 22-godišnjaka iz Rijeke. Opel Corsu je iz kruga svetišta uklonilo specijalno vozilo - pauk, a 22-godišnjak je nakon okončanja kriminalističkog istraživanja u III. policijskoj postaji Rijeka prekršajno sankcioniran.

Istog dana obaviještena je II. policijska postaja Rijeka da je 10. /11. lipnja nepoznata osoba iz Crkve Marije Pomoćnice u Rijeci u Vukovarskoj ulici ukrala pozlaćene krune i žezlo s kipa Majke Božje. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 2 000 kn. Policija traga za kradljivcem i otuđenim predmetima.



Stranica