Razbojnička krađa i razbojništvo

Slika uhicenik02.jpg

Dana 12. lipnja oko 14 sati dojavljeno je III. policijskoj postaji Rijeka da je zaštitar trgovačkog centra na Kukukljanovu zatekao nepoznatu osobu u krađi artikala, nakon čega je kradljivac napao zaštitara. Policijski službenici su ubrzo u III. policijsku postaju Rijeka priveli 41-godišnjaka iz Rijeke. Kriminalističko istraživanje otkrilo je da je 41-godišnjak iz trgovačkog centra ne plativši iznio 3 antenska priključka, svaki vrijednosti 17,70 kn.

Foto: Ilustracija

Dana 12. lipnja oko 14 sati dojavljeno je III. policijskoj postaji Rijeka da je zaštitar trgovačkog centra na Kukukljanovu zatekao nepoznatu osobu u krađi artikala, nakon čega je kradljivac napao zaštitara. Policijski službenici su ubrzo u III. policijsku postaju Rijeka priveli 41-godišnjaka iz Rijeke. Kriminalističko istraživanje otkrilo je da je 41-godišnjak iz trgovačkog centra ne plativši iznio 3 antenska priključka, svaki vrijednosti 17,70 kn. Nakon što je 30-godišnji zaštitar iz Otočca zamijetio krađu, 41-godišnjak se fizički sukobio sa zaštitarom, ali je savladan i zadržan do dolaska policije. Zbog počinjenog kaznenog djela razbojničke krađe, protiv 41-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Istog dana oko 18 sati izvještena je II. policijska postaja Rijeka da su dvije nepoznate muške osobe uz prijetnju otuđile utržak iz trgovine riječke tvrtke, koja se nalazi u Ulici braće Branchetta u Rijeci. Prodavačica starosti 34 godine nije ozlijeđena, a policija traga za počiniteljima i otuđenim novcem.



Stranica