Razbojnička krađa

Slika uhicenik02.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživane kaznenog djela razbojničke krađe, koja je počinjena jučer oko 12 sati, na štetu trgovačkog centra u Osječkoj ulici u Rijeci, koji posluje u sklopu tvrtke iz Velike Gorice. Do sada je utvrđeno da je počinitelj iz trgovačkog centra pokušao ukrasti 4 komada vakumiranog p

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživane kaznenog djela razbojničke krađe, koja je počinjena jučer oko 12 sati, na štetu trgovačkog centra u Osječkoj ulici u Rijeci, koji posluje u sklopu tvrtke iz Velike Gorice. Do sada je utvrđeno da je počinitelj iz trgovačkog centra pokušao ukrasti 4 komada vakumiranog pršuta ukupne težine oko 6 kg te je na izlazu iz trgovačkog centra zaustavljen od strane 44-godišnje djelatnice zaštitarske tvrtke i 37-godišnjeg djelatnika trgovačkog centra. U tom trenutku počinitelj udara osobe koje su ga pokušale zaustaviti te bježi iz trgovačkog centra prema centru Rijeke.

Suradnjom Postaje prometne policije i I. policijske postaje Rijeka počinitelj je ubrzo uhvaćen u Osječkoj ulici i priveden na kriminalističko istraživanje u I. policijsku postaju Rijeka. Utvrđeno je da je razbojničku krađu počinio 18-godišnji Riječanin te da u navedenom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.



Stranica