​Rab: U prometnoj nesreći smrtno stradao 37-godišnji motociklist

Slika /brzina.jpg

Očevidom je utvrđeno da je 37-godišnjak motociklom na DC-105 nepropisno pretjecao teretno vozilo te pritom udario u osobno vozilo. Od jačine udarca je s motociklom pao na kolnik i preminuo na mjestu događaja

FOTO: Ilustracija
 
Danas oko 9.30 sati dogodila se prometna nesreća na otoku Rabu u kojoj je smrtno stradao 37-godišnji motociklist. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je upravljajući motociklom marke „Yamaha“, riječkih registarskih oznaka, se kretao DC-105 u mjestu Supetarska Draga. Očevidom je utvrđeno da je na dionici spomenute ceste kod kućnog br. 3, 37-godišnjak nepropisno pretjecao teretno vozilo marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka, te pritom udario u prednju desnu stranu osobnog vozila marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka, kojim je u istom kolničkom traku upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin.
Nakon udara u osobno vozilo 37-godišnjak je zajedno s motociklom pao na kolnik. Zbog zadobivenih teških ozljeda, motociklist je, nažalost, preminuo na mjestu događaja.
 
Tijekom provedbe očevida od 9.45 do 12.15 sati promet navedenom dionicom državne ceste je bio obustavljen za sva vozila.

Stranica