PU primorsko-goranska za kolege u PU sisačko-moslavačkoj

Slika /vijesti/2020/Zaklada.jpg

U humanitarnoj akciji prikupljen je novčani iznos od 68.615,00 kuna, koji je danas uplaćen na račun Zaklade policijske solidarnosti

FOTO: Ilustracija

Od katastrofalnog potresa koji je 29. prosinca prošle godine pogodio stanovnike Petrinje, Siska, Gline i drugih mjesta svakodnevno svjedočimo humanitarnim aktivnostima, brojnih građana - volontera, ali i institucija čiji djelatnici profesionalno, stručno i predano pomažu unesrećenim žiteljima toga kraja.
Radi pomoći stradalom stanovništvu i mnoge policijske uprave i policijske postaje organizirale su različite humanitarne akcije. Tako je i u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj organizirana humanitarna akcija prikupljanja novčane pomoći za kolege u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj,  čiji su domovi oštećeni ili potpuno uništeni potresom.
Akciji se dragovoljno odazvao veliki broj djelatnika ove Policijske uprave, pokazavši i na ovaj način  svoju humanost i solidarnost s kolegama s pogođenog područja. U humanitarnoj akciji prikupljen je novčani iznos od 68.615,00 kuna, koji je danas uplaćen na račun Zaklade policijske solidarnosti. Nadamo se da će prikupljena sredstva kolegama bar donekle olakšati tešku situaciju, a humanitarnih akcija će zasigurno biti i tijekom narednog razdoblja. S uzrečicom „Krepat, ma ne molat“ primorci i gorani šalju poruku hrabrosti i solidarnosti svojim kolegama u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.
Informacije o računu za uplate donacija mogu se pronaći ovdje.
 

 


 

Stranica