Provaljivali u uređaje za naplatu parkiranja

  • Slika /vijesti/2020/UR-PARK-MORE-GLAVNA.jpg
  • Slika
  • Slika

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dio oštećenih uređaja bacili u more te su isti pronađeni i izvađeni uz pomoć ronioca specijalne policije

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Policijski službenici I i II policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 20 i 24  godina, poradi sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe.
Sumnjiče se da su u razdoblju od lipnja pa do kraja prosinca prošle godine, u središtu Rijeke i na području Gornje Vežice, provalili u 22 uređaja za naplatu parkiranja iz kojih su otuđili novac.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dio oštećenih uređaja bacili u more te su isti pronađeni i izvađeni uz pomoć ronioca specijalne policije. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 80 tisuća kuna, a  ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo sa sjedištem u Rijeci.

Zbog sumnje u počinjenje 22 kaznena djela teške krađe, trojica osumnjičenika kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 
 

Stranica