Pronađeno tijelo nestalog ronioca

Slika /A%20Nove%20Fotke/Pomorska%20(1).JPG

Poslije četiri dana opsežne potrage u Kvarnerskom zaljevu, pripadnici specijalne policije tijelo ronioca su pronašli u moru na dubini od 50 metara, a oko 300 metara udaljenosti od obale u Kostreni 

FOTO: Ilustracija

Jučer oko 16.45 sati u moru na udaljenosti oko 300 metara od obale u Kostreni, pronađeno je tijelo nestalog ronioca za kojim se tragalo od petka, 3. rujna 2021.  Riječ  je o 52-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je spomenutog dana rekreativno ronio sa skupinom ostalih ronioca i za kojim je, nakon što nije izronio do 18.15 sati, pokrenuta potraga.
U potrazi su sudjelovali pripadnici specijalne policije, policijski službenici riječke pomorske policije s plovilom, kao i djelatnici Lučke kapetanije Rijeka s plovilom te zrakoplov Obalne straže OSRH i djelatnici Civilne zaštite koji su koristili dron za podvodnu pretragu terena.
Poslije četiri dana opsežne potrage u Kvarnerskom zaljevu, ronioci specijalne policije 52-godišnjaka su pronašli u moru na dubini od 50 metara.  Zbog utvrđivanja točnog uzroka smrti, tijelo preminulog ronioca je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Stranica