​Pronađeni kradljivci quadova, moto i nautičke opreme

Slika /A%20Nove%20Fotke/lisice.jpg

Suradnjom riječke i senjske policije otkriveni počinitelji teške krađe u Kraljevici u vrijednosti 100 000 eura

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja i u suradnji s Policijskom upravom ličko-senjskom, otkrili su dvojicu hrvatskih državljana koje se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Riječ je o osobama, starosti 18 i 46 godina, za koje je utvrđeno kako su početkom kolovoza prošle godine provalili u dvorište tvrtke na području Kraljevice iz kojega su otuđili veći broj različitih predmeta. Među otuđenim predmetima su i dva quad motocikla, podvodni skuter, dron, ali i motoristička, kao i nautička oprema te drugi predmeti u vrijednosti gotovo 100 000 eura.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja i u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Senj, počinitelji su ovaj tjedan pronađeni na senjskom području te dio otuđenih predmeta koji će biti vraćeni vlasnicima.
 
Obojica osumnjičenika su radi osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa provaljivanjem kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stranica