Pronađena dva osumnjičenika po raspisanim potragama

Slika /2021/DAN%20POLICIJE-INTERVENTNA.jpg

Prema raspisanoj tjeralici 19-godišnji osumnjičenik je predan u istražni zatvor, a 21-godišnjak je kazneno prijavljen za počinjenje krađe u pokušaju

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom i kazneno ga prijavili za krađu u pokušaju.

Riječ je osobi koji je lipnju ove godine, zajedno s još jednim hrvatskim državljaninom, zatečen na području Kozale u Rijeci dok su skidali katalizator s osobnog vozila.
Tada je 21-godišnjak uspio pobjeći s mjesta događaja, no, policija ga je prije par dana po potrazi pronašla na području Rijeke te uhitila i privela na kriminalističko istraživanje. Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela krađe u pokušaju, prijavljen je kazneno mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 
Istog dana je pronađen i 19-godišnji hrvatski državljanin za kojim su bile raspisane tri potrage i to zbog izvršenja pravomoćne presude, zatim kaznenog djela napad na službenu osobu te bijega iz pravosudne ustanove. Prema raspisanoj tjeralici osumnjičenik je predan u istražni zatvor.
 

Stranica