Pronađen počinitelj teške krađe provaljivanjem i prijevara

Slika /lisice01.jpg

Tijekom istraživanja je otkriveno kako je 34-godišnjak prošlo ljeto počinio i dvije prijevare na štetu dviju hrvatskih državljanki

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 34-godišnjeg hrvatskog državljanina radi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, kao i nekoliko prijevara.
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 34-godišnjak prošli ponedjeljak, 16. siječnja, provalio u obiteljsku kuću na području Zameta u Rijeci u vlasništvu 62-godišnje hrvatske državljanke i pri tom ništa nije otuđio.

Tijekom istraživanja je otkriveno kako je osumnjičeni 34-godišnjak osim navedenog kaznenog djela prošle godine počinio i dvije prijevare na štetu dviju hrvatskih državljanki. Naime, na internetu je objavio oglas s ponudom prodaje mobitela, a kada su mu se one javile za kupnju, ustupio im je svoj broj računa gdje su uplatile novac, međutim, mobitele im nije dostavio niti vratio novac. Tako ih je oštetio za više od 530 eura.
 
Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica