Pronađen nestali Poljak

Slika pomorska_policija03.jpg

Policijska postaja Crikvenica i Postaja pomorske policije Rijeka jučer oko 21,40 sati zaprimile su dojavu da jaka bura prema otoku Krku nosi luftmadrac na kojem se nalazi 23 godišnji državljanin Poljske.

Foto: Ilustracija

Policijska postaja Crikvenica i Postaja pomorske policije Rijeka jučer oko 21,40 sati zaprimile su dojavu da jaka bura prema otoku Krku nosi luftmadrac na kojem se nalazi 23 godišnji državljanin Poljske. U potragu za 23-godišnjakom uključila se ophodna brodica P-115 Postaje pomorske policije Rijeka kao i brodica Lučke kapetanije Novog Vinodolskog. Potraga je privremeno obustavljena danas oko 3,30 sati i nastavljena oko 6,30 sati, kada su se potrazi pridružila plovila Lučkih kapetanija Crikvenice i Senja.

Danas oko 8 sati policiji je dojavljeno kako je u moru u blizini Rta Družinin na otoku Krku građanin sa svojom brodicom pronašao poljskog državljanina kako pluta. Plovilom pomorske policije prebačen je u Crikvenicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Konstatirano je da je pothlađen i iscrpljen pa je prebačen na HMT Sušak.



Stranica