Prometna nesreća u Novom Vinodolskom

Slika policija03.jpg

Jutros u 07,05 sati dogodila se prometna nesreća u Novom Vinodolskom u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila u Ulici Mel kod kbr.18, gdje je 23-godišnji vozač iz Novog Vinodolskog upravljajući osobnim vozilom AUDI 80 (RI) pod utjecajem alkohola od 2,25 g/kg izgubio kontrolu nad vozilom prešao van desnog ruba kolnika te udario u parkirano vozilo.

FOTO:ilustracija

Jutros u 07,05 sati  dogodila se prometna nesreća u Novom Vinodolskom u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Nesreća se dogodila u Ulici Mel  kod kbr.18, gdje je 23-godišnji vozač iz  Novog Vinodolskog  upravljajući  osobnim vozilom AUDI 80 (RI)  pod utjecajem alkohola od 2,25 g/kg izgubio  kontrolu nad vozilom, prešao van desnog  ruba kolnika te udario u parkirano vozilo.

Vozač te dvojica putnika, 31-godišnjak iz Zagreba  te 21-godišnjak iz Novoga prevezeni su poradi pružanja liječničke pomoći u KBC Rijeka. Prema za sada raspoloživim podacima 21-godišnji putnik smješten je u Jedinicu intenzivnog liječenja,  dok ozljede vozača i drugog putnika za sada nisu poznate. Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.



Stranica